dimecres

TERCERA ENTREGA DELS VÍDEOSAquesta és la darrera entrega de les activitats dels vídeos. Tot i així, no tancam aquest projecte ja que els alumnes poden seguir realitzant els seus vídeos i proposar diferents temes als que nosaltres hem plantejat en aquest blog.

Creiem que aquesta activitat és una bona iniciativa ja que no solament ajudarà a que els nostres alumnes nouvinguts aprenguin nou vocabulari sinó que els alumnes coneixedors de la llengua en realitzar aquest tipus de vídeos, on fa falta tenir cert coneixement de la llengua, pot ser que s'adonin que a ells mateixos també els fa falta reforçar cert vocabulari i per tant els ajudarà a aprendre més.


Tal com va dir Marco Tulio Cicerón "si vols aprendre, ensenya"Parts del cos

2 comentaris:

 1. Buenos tardes!
  Soy Cristina, la mami de Samuel. Hace poquito que hemos venido a Mallorca a vivir por cuestiones de trabajo y la verdad, creía que mi hijo tendría bastantes problemas con el catalán, ya que nunca lo había hablado o escuchado antes.
  Desde que inició este pequeño proyecto que lleváis a cabo, mi Samuel se pasa el día diciéndome cómo se llama cada cosa en catalán. Al final, acabaré aprendiendo incluso yo!!
  En definitiva, tan solo quería daros la enhorabuena por vuestro trabajo y las ganas que le ponéis. Un besín!

  PD: qué chicas tan majas y guapas salen en los vídeos!!

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies per la teva aportació Cristina! Apreciam que als pares i mares vos hagi agradat el projecte dels nouvinguts.
  Salutacions

  ResponElimina